Terug naar het nieuwsoverzicht
Toolspecial Industrie 1 - 2021
24 december 2020 Nieuws

IPAR levert gereedschap onder de naam Toolspecial; de nummer 1 in professioneel gereedschap en alle andere benodigdheden in de werkplaats in Nederland, Belgie en Frankrijk.

Naast gereedschap levert Toolspecial ook benodigdheden als papier, reinigingsmiddelen, chemische producten, werkkleding, werkschoenen en meer. Iedere drie maanden komt Toolspecial met een gedrukt actiemagazine met daarin het nieuwste gereedschap tegen zeer scherpe actieprijzen.

Het zeer brede Toolspecial assortiment bestaat uit 50.000 topproducten van merken als Hazet, Sonic, Kraftwerk, Compac, PB, Knipex, Midtronics, Ctek, Metabo, Mitutoyo,  Canvik, Diadora, Dreumex, Erdi, Ferve, Gesipa, Heuer, en vele anderen.

Het nieuwe Toolspecial Magazine, geldig van 17 december 2020 t/m 24 maart 2021, staat vol met nieuwe producten en specials en staat volledig in het teken van werkplaatsuitrusting. Een schone en goed ingerichte werkomgeving is een must! Van een goed georganiseerd werkplaatssysteem en een gereedschapswagen met een overvloed aan bruikbare tools tot de onvermijdelijke gereedschapskist en handige looplamp: onmisbaar voor elke garagist.

In dit Toolspecial magazine worden producten voor een veilige en geordende werkplaats handig onderverdeeld in verschillende thema's. Een handige tool binnen het thema opbergen & ordenen is de Kraftwerk Mobilio configurator. Dit is een eenvoudige manier om zelf je perfecte modulaire werkplaatssysteem samen te stellen. 

Nieuw in deze Toolspecial is de mogelijkheid om zelf uw gereedschapswagen samen te stellen. U kunt nu tegen een speciale actieprijs zelf de hoeveelheid inlays kiezen, welke inlays dit moeten zijn en in welke gereedschapswagen deze moeten komen. 

BESTELLEN

Alle producten van Toolspecial zijn bij IPAR te bestellen of één van onze dealers. Meer informatie via info@ipar.nl of bel 077 38 79 629.

Bekijk hier onder de het nieuwe actiemagazine


 

DOWNLOAD het magazine

Enkele van onze merken