Terug naar het nieuwsoverzicht
Donaldson en IPAR steunen Roparun 2014
20 mei 2014 Nieuws

Donaldson, vooraanstaand wereldwijde leverancier van filtratiesystemen en reserveonderdelen van IPAR, steunt dit jaar samen met IPAR het team Laurentius tijdens de Roparun 2014 van 7 t/m 9 juni 2014.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Het team Laurentius zal wederom van Hamburg naar Rotterdam lopen! Het enthousiaste en gedreven team bestaat uit acht lopers en vier fietsers, ondersteund door cateraars, fysiotherapeuten en chauffeurs.

Foto Laurentius

Het organiseren van een evenement als de Roparun kost veel geld. Een deel van de kosten wordt gedekt door het inschrijfgeld van de teams, maar dit is lang niet voldoende. De organisatie vond in Donaldson een partner die de organisatie graag wil ondersteunen. Donaldson zal de kleding van het Team Laurentius verzorgen.

U kunt het team Laurentius volgen via Facebook. Meer informatie over de Roparun 2014 kunt u hier lezen.

Donaldson 170X122

 

 

Enkele van onze merken