Terug naar het nieuwsoverzicht
Innovatieve systemen van Universal Hydraulik bepalen de markt van morgen
19 november 2013 Nieuws

Universal Hydraulik produceert met meer dan 25 jaar ervaring warmtewisselaars, koel-/filtersystemen en complete hydraulische installaties.  

De warmtewisselaars van Universal Hydraulik worden geproduceerd als standaarduitvoering of volgens klantenspecificatie. Berekening vindt plaats aan de hand van een nauwkeurig calculatieprogramma. Gedurende de productie worden de warmtewisselaars tussentijds tot vijf keer gecontroleerd. De koelcapaciteit en overige specificaties kunnen op een door hun zelf ontwikkelde testbank worden aangetoond. 

Naast warmtewisselaars heeft Universal Hydraulik, als producent van hydraulische installaties, ook de mogelijkheid om complete koelsystemen en filtersystemen aan te bieden. Een dergelijk koel-/filtersysteem (zie foto) kan op wens van de klant worden geproduceerd en vervolgens in hun eigen hydraulieksysteem worden verwerkt. Gezien de jarenlange ervaring van Universal Hydraulik als systeembouwer zijn de mogelijkheden onbeperkt! 

IPAR vertegenwoordigt Universal Hydraulik in de Benelux markt. Heeft u aanvullende vragen hierover? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Telefoon 077-3879629. 

Enkele van onze merken