Terug naar het nieuwsoverzicht
Nieuwe, verbeterde luchtfilter voor on-road-NLG-luchtreinigers
20 mei 2014 Nieuws

De nieuwe reeks hoogrenderende luchtfilters van Donaldson zien er mogelijk wat anders uit, maar zijn speciaal ontworpen om te passen in de behuizing van de Mann+Hummel NLG-luchtreinigers die worden gebruikt in on-road toepassingen.

Het unieke verzegelingssysteem van deze filter is voorzien van speciale, indrukbare tanden die de filter in de ideale stand houden om een stevige afdichting te garanderen, zelfs in de extreme omstandigheden.

De nieuwe luchtfilterelementen, uitgerust met het toonaangevende RadialSeal-systeem van Donaldson en geavanceerd media met een stabiele structurele ondersteuning, zijn gebouwd om te presteren en een doeltreffende bescherming te bieden aan de motor.

Oude model artikel Donaldson mei 2014                   Nieuwe model artikel Donaldson mei 2014

Donaldson was pionier in luchtfilters voor zware motoren en biedt nu een nieuw en verbeterd ontwerp (zie boven) voor zwaar gebruik op on-road NLG-luchtreinigers.

 

Bekijk de bovenstaande video en ontdek de belangrijkste kenmerken en voordelen van de nieuwe standaard, waaronder cross-referenties en productspecificaties.

Bovengenoemde informatie vindt u samengeval in de pdf Luchtfilters voor motoren.

Als u vragen hierover heeft neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Telefoon 077-3879629.

Donaldson 170X122 1704

Enkele van onze merken